• Croatian
  • English
  • German

KEMP Technologies

 

Proizvode load balancere odličnih performansi i pouzdanosti za nisku cijenu. Trvtke svih veličina mogu naći u njihovom portfelju odgovarajući proizvod za svoje potrebe. Nekoliko hrvatskih implementacija bez ijednog incidenta u zadnjih 2 godine govori dovoljno za sebe, kao i podatak da postojeći korisnici opet kupuju njihove proizvode kad shvate koje im koristi takav uređaj može donijeti. Odlična podrška je samo još jedan dodatan razlog za kupovinu ovih uređaja.

Nexsan

 

Jedan od najbitnijih svjetskih proizvođača uređaja i rješenja za pohranu podataka, koja nude jedan od najboljih odnosa cijene i kvalitete tj. performansi na tržištu. Sve što možemo reći nakon nekoliko implementacija njihovih rješenja za pohranu jest - toplo preporučamo. Zadovoljni korisnici istih uređaja dijele naše mišljenje.

XOR Media

 

U svibnju 2012.Seachange Broadcast Group se izdvojio iz tvrtke Seachange International pod imenom XOR Media i distributer smo iste za Hrvatsku. Fokus nove tvtke i dalje ostaju storage i media delivery produkti i rješenja po kojima je Seachange Broadcast Group bila poznata i nagrađivana u nekoliko navrata.

Class X

 

Od travnja 2012. Na listi naših dristibucijskih partnera nalazi se i ClassX. Riječ je o talijanskoj tvrtci čija rješenja video grafike koriste neke od najznačajnijih europskih i svjetskih TV kuća (za 2012. Olimpijadu u Londonu RAI je odabrao upravo ClassX kao pružatelja grafičkih usluga).

Prodaja

t +385 (0)1 4501 560

f +385 (0)1 4501 561

e o2@o-2.hr